För mig är fotografi verklighetsflykt och drömmande konst precis lika mycket som råärlig vardag och diskbänksrealism. Mitt mål är att fritt kunna växla mellan dessa två ”motsatser” men mitt personliga manér är nog något slags hopkok av båda världar. För mig blir en bild spännande just i det landet. Mera berättande. Filmisk. Om du anlitar mig är det förmodligen just därför, för det där landets skull. 

So far har mina uppdrag främst handlat om inredning, porträtt och bröllop. Det sista är verkligen speciellt, är det någon gång du måste ha närvaro så är det då. Kyssen kommer aldrig tillbaka, ögonkasten, nervositeten och lyckan. Saker kan plåtas om, visst. Men känslan går aldrig helt att återskapa. Det är action på en lågmäld vibrerande nivå och du måste ÄLSKA det du gör för att kunna leverera. Som fotograf har jag bara skrapat på ytan känns det. För varje jobb lär man sig mer, upptäcker och omvärderar. Sällan har jag så roligt som med en kamera i handen. Jag har skrattat springande genom en kohage i spöregn medan brudparet rodde över sjön för glatta livet, gråtit av lycka som om jag var brudens moder och minglat med gästerna som om det var min bäste väns stora dag. Att vara lyhörd, smidig, stresstålig och social,  bra på att improvisera samt ibland bara vara en fluga på väggen, är bra egenskaper som jag råkar besitta. 

Ang bröllopsfoto så kommer mer info om det snart, jag har lilla, mellan och stora paketet att erbjuda. För priser och övrig info kan ni bara maila mig så länge.

Varmast hej!

/Lotta Lundberg 

[AFG_gallery id=’2′]

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.