Dit jag går…

Älskar första låten, älskar The Wild Reeds. Älskar hur musik kan hela, bära, och ge kraft.
Kära hösten. Du kan ta med mig i din vals nu. Jag är en annan nu, starkare än någonsin. målmedveten som få. Det är jag som för, ifall det är några frågetecken angående den saken.

Så ger jag istället plats åt nya äventyr, utan oredan som följde med min sommar. Det känns starkt i mig. Musiken, orden, bilderna och systerskapet. Idag skrev jag till polisen i Göteborg för att fråga hur många sexualbrott som just nu utreds. I Storgöteborg är det 330 stycken. Hur många av dessa kommer att läggas ner, tror du? Och hur stort är mörkertalet?
Jag eldar under min vrede och tänker att kvinnor är verkligen rättslösa. I hela mitt liv har jag känt så, men inte haft kunskapen eller kraften att formulera mig.
Men det är andra tider. Andra tider nu…

Go home sjunger Lucius, de som bar mig igenom början av augusti…

Ett sista tips: GARDET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.