Om Paula Hagerskans

img_9194

img_9101

img_8998

img_9144

img_9015

img_9133

img_9099

img_9112

img_9150

I veckan som gick tog vi tåget till Lindome och Spinneriets fjärde våning där en av mina absoluta favoriter i Göteborg huserar, Paula Hagerskans. Jag och min vän Linnéa Wilhelmsson aka @stormvild ska göra ett litet jobb för henne som ni får kika på längre fram. När saker och ting är såhär vackra, så att man vill röva med sig vartenda litet konstverk till smycke hem. Då känns det där så kallade jobbet mest som lek. Det är väl det jag strävar efter mer och mer, att det ska kännas som ett bra flow vid samarbeten, att det ger saker på fler än ett plan. Att man utvecklas aningen smärtsamt ibland och att det även kan vara svårt på jobbet är inte dåligt utan rentav viktigt, bara att det inte ska kännas som ett negativt motstånd utan att man hela tiden får tillbaka energi när man ger. Så vill jag. Och att allt ska komma från hjärtat och bära på ett djup.

Paula och Linnéa är just så. Jag vill ha mer, göra mer, för dem och tillsammans. Så på det hela taget en väldigt bra dag helt enkelt. Och undrar ni mer om smyckena hittar ni tex  ringar här och här. Kan ni förstå så vackra?! Det är som ett eko från naturen, som att det vibrerar av liv med någon slags mytisk resonans i bakgrunden.
Vill inte bära något annat förutom mina antika blings då.

Så.

himla.

Förälskad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.