Från Kale’i häromdagen

IMG_0112
I nya renoverade lokalen, precis vid Domkyrkans hållplats kan man slinka in på Kale’i kaffebar. Så himla skönt ställe. på förmiddagen är det än så länge helt stilla, antagligen mest för att inte så många hittat hit än. För visste ni vad jag vet skulle ni hänga här jämt…

IMG_0151
Schysta råvaror. Bara en enkel ostmacka blir plötsligt något annat, bättre.

IMG_0120
Miljön. Milda toner och nyanser av grått. Vi blir lugna här. Kan fokusera på samtalet. Förutom när jag har kameran med kanske…

IMG_0130
Det enkla kommer fram så fint mot fiskbensparketten i det där släpiga förmiddagsljuset…

IMG_0141
Min nya väska från Le Kiosk som jag får så mycket beröm för. Folk stoppar mig på stan. Min kille säger, ”du menar den som ser ut som en grönsak?”. Det gör inget, huvudsaken att man älskar själv säger jag.

IMG_0159
IMG_0174
Bästa kollegan, ni följer väl Lisa Marie aka @upthewoodenhills ?

IMG_0147

Där är den berömda ostmackan, med surdegsbröd såklart och en väldigt god marmelad som jag glömde fråga om. Sen har jag inte ens börjat prata om kaffet men det är hur bra som helst det med. Egentligen tycker jag väl att bilderna talar för sig själva, gå till Kale’i om du vill äta både med ögat, magen och hjärtat helt enkelt <3

 

/Drömma-Lotta

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.