Bellis till Malva

 

IMG_9185

Malva har flyttat in i jungfrukammaren, jag gjorde en moodboard lite snabbt med material och saker hon gillar, som marmor, mässing, pärlemor, växter, vitt och en bit av sängkappan i bild. Hon vill ha en tavelvägg med bla den här, den som syns nu på väggen och händerna från mig. Det ska bli ett minimalt skrivbord under min morfars gamla stringhylla med plexiglas och öppen klädförvaring på höjden bakom en av pardörrarna. Lindblomsgrönt, plommon, vitt och grått är favoriter verkar det som så tapeten Bellis från Eco Wallpaper som Emma designat föll i god jord när jag lite i förbifarten föreslog. (Phu 😉 En sak hon vill ha som jag sagt nej till, mitt enda nej i rummet, är en stor fluffig svart matta som ska täcka hela golvet. Här får det bli någon slags kompromiss känner jag… Alltså allt syns på svart, jag menar allt. 

IMG_9162

Växter vill hon ha massor, som tex den gamla rumsgranen. Vilken survivor måste jag säga, den har fått ståt för ljust, blivit ömsom dränkt ömsom satt på svält. I det nya rummet trivs den så mycket bättre och har redan skjutit massa skott. Gossedjuren då. När slutar man med dem egentligen. Det finns en hel stor megakasse som så lämpligt simmat ur bild här. -Men mamma, jag kan inte slänga/ge bort/lägga upp en enda på vinden, det vore ju som att lämna ifrån sig sina egna baaaarn förstår du väl?!

IMG_9165

Såklart får de bo kvar då, jag menar bara att de tar sån faslig plats och liksom bara ligger där… Men de trivs ju, det ser du väl mamma hur de gosar in sig här liksom…

7 comments

 1. Amanda says:

  Hej! Vilken fin blogg du har. Hittade hit när jag letade bilder på Eco Bellis. Får man fråga vilken nyans det är? 3682 eller 3686? Eller är jag helt ute och cyklar?

   • Amanda says:

    Tack så mycket. Gissar på att du menade 3686 :-). Har velat för länge och lånat hem tapetprover och velat igen (därav att jag är inne på din blogg för säkert hundrade gången och tittar. Det ser så fint ut på dina bilder men svårt att föreställa sig hur det kommer se ut i min hall). Äsch! Nu slår jag till! 3686 får det bli.

 2. Emma says:

  Så fint, sängkappan är ju ljuvlig! Vart kommer den från? Eller har du sytt den själv, och isåfall med vilket tyg? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.