Konstprojekt Palmhuset del två

Jag jobbar med ett eget projekt. För att jag måste få ur mig det helt enkelt. Inte klart ännu men ni får följa med på färden, ok? Första delen hittar ni här. Volanglinda skrev lite om mig då, det gjorde mig så himla GLAD! Min förhoppning är att jag ska bli en bättre bröllopsfotograf som grädde på moset, men mest vill jag alltså bara få ur mig bilder jag har i huvudet och printa för att sätta upp på min tavelvägg hemma.
Linnéa är min modell och står för styling. Jag för idé och foto. Den här gången hade jag med mig två ungar på höften. Livets utmaningar alltså, hur mycket grus som helst försökte hon äta den lilla, Märta fick helt enkelt sitta på höften större delen av tiden medan hennes sjuka syster sov i vagnen. Palmhuset är för kännedom en fantastiskt vacker miljö och luften är optimal för hostiga små. Tack min Himalaya-björk till modell, tack till sagobarnen och hoppas ni gillar!

/Drömma-Lotta

 

Idé och fotografi Lotta Lundberg
modell och styling Linnéa Wilhelmsson

3 comments

  1. Linda says:

    SÅ himla fint! Haha fattar inte hur du lyckades ta så här magiska bilder samtidigt som du har hand om två barn. Det är ju övermänskligt:) Kram på dig och tack för underbar inspiration!

  2. eva says:

    fantastiska bilder, alltid med något magiskt skimmer över sig som liksom är ditt signum, iallafall för mig.
    och helt modig är du, som åker iväg med två små ongar på armen för att jobba sådär. det kan ju bli hur som helst menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.