Du, vi ses väl på Basar Deluxe?

IMG_9791

IMG_9794

IMG_9801

rise

IMG_9803

ards asseccorise

 

På söndag smäller det, vår sista Basar på ett tag och den går inte av för hackor vill jag lova. Handplockade gamla och nya vänner i en förträfflig magisk röra faktiskt. Titta in på vår Tumblr, osa och se finheter i vårt event och sist men inte minst #basargbg som är en # lika mycket för oss utställare som er besökare. (Vi älskar att se era fynd på hemmaplan efteråt). Jag garanterar att du på en timma kommer att hitta de flesta och bästa julgåvorna hos oss! De flesta men långt ifrån alla tar kort eller swisch så bring cash är du snäll. Vi har satt snällpriser på det mesta, vad sägs om 350:- för Maria Häggmans Peace-poster mot ordinarie 495:- tex? Ovan syns den, Märta Hanssons ”ogräs” i bakgrunden, Eduards underbara kollektion Näver och Kuddfodralen som Emma von Brömssen designat för House of Rym. Allt hittar ni vid mitt, Maria, Märta, Cicci och Emmas två bord. Fik har vi också, på stora scenen och i ett mysigt rum bakom. Andra utställare är Le Kiosk, Studio Esinam, Love my Bib och Up the Wooden hills tex…

Tatuera in tiden där det passar er: 11-15 på Storgatan 3 i Göteborg.

Vi ses!
/Drömma-Lotta

5 comments

 1. Caroline says:

  Hej, hittade dig nu. Du kanske inte bloggat på ett tag. Jag gillar verkligen din stil. Undrar om det går att få tag på liknande tyg som du använt för att sy sängkjol? Underbart tyg. Måste vara gammalt.

  • Drömma says:

   Hej Caroline, tack vad roligt! Jag har fått hela sängkappan av en följare på instagram, en helt otroligt fin present. Tyger som detta kan man säkert hitta i välsorterade större tygaffärer som säljer märken som tex Sanderson. Tapetserarverkstäder kanske kan tipsa för det är ju lite möbeltygskänsla i kvalitén. Annars är mitt tips att spana på Tradera, har du tur kanske någon säljer två likadana sängkappor som du kan sy ihop.
   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.