När hjärtat sväller

hoslotta1

hoslotta3

hoslotta7

 Tänk dig att du kliver upp på morgonen, utvakad och med gårdagens mascara lite på svaj, en knut som du sovit i och hej hej så knackar det på dörren: där står ett team redo att hugga tänderna i dig, eller nä jag skoja bara, -i ditt HEM såklart. Det skulle kunna bli rätt stelt men på nåt sätt får kvinnorna bakom Le Kiosk dig totalbekväm vill jag lova. Visst att jag redan känner de här sköna bönorna men ändå. Det blev bara så härligt, allt flöt på och resultatet hittar ni både i senaste Family Living och på Nannas braiga blogg, Så fint jag vill. Det är så fint skrivet om oss och när jag tittar på bilderna fattar jag, vilken lägenhet vi faktiskt bor i. Inte klokt egentligen så vacker!

Fredag nu. Fullt hus med gäster sedan nio i morse och lockhuvudet här är fullt av nya drömmar och inspiration som jag vill dela med mig av, när tiden lägger sig tillrätta i mitt knä…

Fotograf: Nanna van Berlekom

5 comments

 1. marie almquist says:

  Hej! Jättekul att du bloggar igen. Mycket inspirerande 🙂
  Har funderat på soffan ni har. Är ni nöjda med den? Är den skön för familjehäng?
  Jag är så trött på vår tygsoffa som man fått tvätta stup i kvarten. Tyget börjar tunnas nu och beslut om ny soffa närmar sig.
  Tacksam för dina tankar.
  Trevlig helg

  • Drömma says:

   Tack 🙂
   Det bästa med soffan är 1: att vi får plats, 2: att man aldrig behöver oroa sig för spill och fläckar! 3: att den är enkel och stram, lätt att styla om med piff 🙂 Minus: inte så skön att sitta länge i, jag gillar nog eg aningens djupare och ”fluffigare” soffor. Vi bytte benen på vår, tunna i metall från IKEA, gillade inte de sängliknande träbenen som följde med på köpet. Annars kan man ju gå ett steg längre och lyxa till det med ben från prettypeg. Ha det gött!

   • marie almquist says:

    Tack!! Låter bra. Jo, jag såg på bilden att ni bytt ben (förstår att ni gjorde det, haft samma tanke). På vår gamla soffa målade jag benen, det gjorde oxå skillnad. Kanske ska slå till då 😀

 2. Anna A says:

  Sängarna i det rosa rummet är helt fantastiska! Var har du hittat dom? Är det soffor? Fin blogg förresten, skönt feelgood tidsfördriv!

  • Drömma says:

   De är köpta via Blocket, danska dagbäddar i teak från 50-talet som utsprungligen stod på ett hotell i Köpenhamn. Älskar dem 😀 roligt att du hittat hit, bara för det ska jag göra mig till och blogga efter nattningen ikväll :0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.