Sandatex och Emma von Brömssens underbara samarbete

sandatex
IMG_0992

IMG_0994
IMG_1022

IMG_1028
IMG_1060

IMG_1068

IMG_1005

IMG_1073
IMG_1077

IMG_1086
Hej hej i fredagen!
Egentligen håller jag på med andra blogginlägg men var bara tvungen att visa vilket fint event jag var på i onsdags.
 Det var unikt att stå mitt i en gammal fabrik där allt stod kvar precis som när man lämnade allt 1977 och se rullgardinskollektionen hänga lite här och var i den där rustika miljön. De gifte sig så väldigt fint med industrifönster, trådrullar och gammalt stål verkligen. Remfabriken alltså, väl värd ett besök. Louise Ljung stod för maten som var extraordinärt god och Sandatex har verkligen satsat på rätt kort när de bjudit in fantastiska Emma von Brömssen som designat och handmålat fyra helt ljuvliga mönster i olika färgställningar. Allt hon tar i blir guld, jag har sagt det förut men det är ju sant! Det bästa är ändå att även jag får vara med på ett litet litet hörn eftersom vi ska sätta upp några av dem i tre olika rum hemma -så att ni ska få se hur de kan funka i en helt vanlig brokig barnfamilj. Det har varit så roligt att få välja och diskutera fram vilka som passar bäst vart. För hos oss har aldrig ”vanliga” rullgardiner funkat eftersom vi har allt annat än standardmått här. Men behovet finns så nu ser jag fram emot att slippa svettiga sommarbarn som vaknar för tidigt i sommar…
Min personliga favorit är blåregnet, som faktiskt kommer att hamna i två rum men i olika färgställningar och med helt olika uttryck just därför. Hängboken ska bo i cigarrummet med burspråk och den valde vi i en lite blek grågrön nyans som kommer att bli superfin mot den gröna William Morris tapeten, längtar så efter att få visa!
Tack snälla Sandatex och alla era medarbetare för ett varmt och vackert event, så glad att ni bjöd in mig. 


Annars i livet så händer det så mycket hela tiden att jag skulle vilja bromsa lite, men. Väljer att släppa kontrollen. Stå i allt. Med hjärtat i handen.

Och det har varit otroliga dagar det senaste, med tid för skrivande på ett hotell i staden. Omtumlande. Massa känslor.
Mer om det i helgen, ni ska få se vilken gåva jag fick, som ett slags konstnärsstipendium. Så tacksam för mina dagar där…

Hjärta till er alla,

/Drömma-Lotta

 

2 comments

  1. Stina Skog says:

    Hej jag har en svägerska som har ett doftljus dör det står Emma von Brösten på. Det luktar fantastiskt gott och jag undrar var jag kan köpa det.
    Mvh Stina

  2. Stina Skog says:

    Hej jag har en svägerska som har ett doftljus där det står Emma von Brömssen på. Det luktar fantastiskt gott och jag undrar var jag kan köpa det.
    Mvh Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.