Om morgondimma och Vild vår i Botaniska

IMG_9970
IMG_0056

IMG_9937

IMG_0005

IMG_9928

IMG_0044
Dessa damer nedan. Mia och Malin som nummer tre och fem hälsade jag i ärlighetens namn inte ordentligt på men det var en lite skörstark dag för mig och så många intryck. Hoppas på fler tillfällen för de inspirerar mig storligen! Nanna, Johanna och Kristin är andra inspiratörer som fastnade på min lins, länkar till alla vackra damer plus två till finns nedan. Sen har vi Lisa Marie, min fantastiska kollega och vapendragare för tidningen Rum Hemma. Om ni inte spanat in hennes instagram får ni klicka er dit genast!  

IMG_0105

Egentligen känner jag mig ganska ordlös, vilken tur för mig då att jag har så fina bilder att visa. Livet rör sig hela tiden framåt, obevekligt och starkt. Det är vackert så. Oavsett om människor är sjuka, trasiga eller på annat sätt går på halvfart. På ens instagram eller blogg visar man kanske helst det som inspirerar och berör på ett positivt sätt och jag vill nog mest ha det så jag med. Inte för att jag är rädd för att tala om det svåra, alls. Vissa saker delar man kanske hellre utanför rampljuset helt enkelt. Men vad har det här med pressvisningen på utställningen Vild Vår, Botaniska i allmänhet och svenskodlade tulpaner i synnerhet att göra då? Egentligen ingenting. Ingenting mera än att det där med att få vara bland varma roliga ödmjuka kollegor och vänner med blommor i händerna, det helar. Det som växer, är för mig en ren och skär tröst helt enkelt. En lisa för själen och jag skickar mms med allt det vackra till min vän och önskar att det gick att få med dofterna. Dofterna av morgondimman, av jord, tallbarr och eukalyptus. 

Det var verkligen en väldigt fin dag som arrangerades av Blomsterfrämjandet och Botaniska i samarbete med Spira,  Krickelin och Johanna Bradford. För mer bilder kika hos just dessa två damer plus de bloggar jag hittat so far:
Nanna
Malin 
Mia 
Emma
Emma

 

Tack snälla allihopa, jag hoppas vi ses snart igen <3

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.