Finfrukost hos Blomrum

I veckan som gick traskade jag iväg tidigt på soldränkta kullerstensgator för frukostmingel hos Blomrum. Känns alltid otroligt lyxigt att få bli bjuden på event som dessa och även ett fint sätt att micromingla med kollegor i branschen. Det var så inspirerande att lyssna på Linda som faktiskt firar 20 år med sin butik, hur de tänker kring teman (just nu fransk vår, love på den!), och hur det är att jobba med ett så förgängligt material. Som grädde på moset fick vi sätta ihop våra egna buketter med tulpaner, syren och anemoner bland annat. Perfekt start på dagen om ni frågar mig! 

IMG_9711

IMG_9802

IMG_9776

den där känslan av att plocka ihop egna buketter, helande för mig…

IMG_9758

IMG_9734

Varmaste tack till Blomrum.

One comment

  1. Emma Thun says:

    Måste ju vara bästa starten. Håller helt med dig, plockande med blommor, grenar och grönt, oavsett om det är bukettbindning eller ej, fungerar helande och lugnande även här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.