Det här med våren…

IMG_2609Behind the scenes… Mood board för april april…

sohoDen här tapeten är så sjukt fin. Så fint jag vill, ska du ha den i barnens nya rum tro? Sandberg jag gillar verkligen vart ni är påväg!!

IMG_2617Utblommade franska körsbär, men i Göteborg har det precis startat. Sen magnoliorna i Koltrastparken och Vitsippsdalen ska vi inte tala om! Jag vill cykla fort fort på nysopade Göteborgsgator, kyssas mera och låta min hand smyga in under hans tröja när vi är ute och går. Jag ÄLSKAR tiden då vi kastar våra pansar till vinterkläder och vänder våra fnasiga grå ansikten mot solen…

bird wiewIngrid Märta Bernhardine i mitt hjärta. Överallt ska du vara med, såklart.

IMG_2628Ja det var väl allt, en torsdag som denna.

Kyss,
/Lo

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.