Secret Garden -första släppet från Palmhuset!

secret garden

rose

palmhuset secret garden projekt drömma

petals

 Ok, nu har mina tre första print landat, 30×40 tryckta på matt 240 grams papper. Secret Garden No. 1, No. 2 och No. 4 Det känns lite nervöst om någon enda själ kommer att vilja köpa men jag gjorde ju inte det här från början med pengar och stora upplagor i åtanke, så jag ska lägga rampfebern åt sidan och bara vara stolt över att jag rott i land projektet. Jag är nöjd och det har varit en lärorik och underbar resa som kanske fortsätter, vem vet. Alltså om ni handlar (haha, där fick jag till det för såklart blir jag överlycklig om någon mer än jag gillar, det sticker jag inte under stol med)!
De i svartvitt släpps lite längre fram i april, det hänger lite på ett tryckeri och en maskin nämligen. 

Tillägg:
Jag skrev lite på min instagram om det där med att följa sina drömmar. Det är nog ett lika utarmat ord som ”magiskt” tyvärr, själv talade jag om det hela tiden i min gamla blogg men sen blev jag väl både lite bränd och mätt när jag ser tillbaka på den tiden. Nåväl, nu är det sannerligen dags att hoppa igen, tack till alla som tagit del av den här lilla resan på nära håll och tack till alla er som inspirerat mig och peppat på olika sätt. -Till att börja plåta igen, blogga, drömma, och över lag tro på min egna förmåga och styrka.

 

Ha finfin påsk nu allihopa om vi inte hörs,

/Lotta

 

 

4 comments

  1. Emelie says:

    Vad kostar dina prints? Jag undrar detta nämligen för att jag tycker att bilden längst till vänster är så HIMLA fin, den med kvinnan i vitt som hänger över räcker och är omgiven av grönska.
    Kram, Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.